Selecteer een pagina

Over ons

Soekie Onderhoudsbedrijf Den Haag

Ons verhaal

Hoge kwaliteit  schilderwerk sinds 2012

Voor alle klussen in het onderhoud van je woning is Soekie Onderhoudsbedrijf jouw partner. Bij het onderhoud van je woning verzekeren we je van persoonlijke en vakkundige service. We geven graag een vrijblijvend advies over de beste vormen van herstel bij gebreken. Zo weet je vooraf precies wat we doen en wat je van ons mag verwachten: specialistisch onderhoudswerk waarmee jouw woning er binnenkort weer in de oude staat uit komt te zien. Soekie Onderhoudsbedrijf heeft ruime ervaring en is flexibel. Zoek je een professioneel onderhoudsbedrijf in Den Haag of de regio? We hebben al veel mensen blij gemaakt. Ontdek meer over onze diensten. 

Onderhoud

Bij de onderhoud van een woning denken we aan ieder detail, ook wanneer je daar zelf nog niet naar had gekeken. We weten wat komt kijken bij een verbouwing, renovatie of algemeen onderhoud. Tijdens een eerste bezoek zetten we je wensen en voorkeuren op papier, en ontwikkelen dit tot een helder onderhoudsplan. Zo brengen we samen je woning weer in topconditie.  

Zoek je een professionele binnen- en buitenschilder in Den Haag? Een nieuwe laag aan de buitenzijde van je woning kan een groot verschil maken. Een frisse uitstraling, waardoor je in de komende jaren volledig onderhoudsvrij bent. Maar ook voor kleine verbouwingen en renovatie kan je ons altijd bereiken. Als full service onderhoudsbedrijf uit Den Haag gaan we graag met je om tafel. Samen creëren we het plan om de binnen- en buitenkant van je huis een nieuwe laag te geven.

Offerte aanvragen

Direct aan de slag met het onderhoud van je woning? Wij staan voor je klaar in Den Haag en de regio. Je ontvangt altijd een vrijblijvende offerte, zonder vervelende verrassingen achteraf. Altijd transparant en met duidelijke afspraken, zo maken we het verschil met persoonlijke communicatie. Vraag direct een gratis offerte aan en ontdek de mogelijkheden van Soekie Onderhoudsbedrijf.  

Dankzij persoonlijk contact en duidelijke afspraken weet je altijd precies waar je aan toe bent. 

Een voordelig alternatief van het traditionele sauzen is latex spuiten. Dit bespaart tijd, terwijl het resultaat verbluffend is. Latex spuiten brengt daarnaast minder overlast met zich mee tijdens de werkzaamheden. Daarbij wordt bij Latex spuiten een iets dikkere laagdikte aangebracht op de muur, waardoor zich een duurzame en moderne look ontwikkelt. Een look die lang aanhoudt. Latex spuiten is onder meer mogelijk op wanden, plafonds maar ook buiten je woning. Wil je latex spuiten in Den Haag? Dan komt Soekie Onderhoudsbedrijf graag vrijblijvend langs.  

Last van houtrot langs de buitenzijde van je woning? Dat is erg vervelend, maar gelukkig goed te herstellen. Voor houtrot reparaties ben je bij Soekie Onderhoudsbedrijf op de juiste plek. We herstellen eerst de beschadigde onderdelen en zorgen voor een egale oppervlakte, waarna we het kozijn of de gevel weer in de oude stijl terugbrengen. Zo krijgt je woning weer de aloude allure.  

De perfecte wandafwerking ontvang je met sauswerken van Soekie Onderhoudsbedrijf. We sauzen alleen met de hoogste kwaliteit verf. We vernieuwen doorlopend ons aanbod, zodat jij altijd beschikt over een strakke en moderne look in huis. Door een secure behandeling beschikt de wand over de hoogste oppervlaktebescherming. Onze erkende schilders zorgen bij de afwerking voor het perfecte resultaat. Weten hoe we dat doen? Neem vrijblijvend contact op met Soekie Onderhoudsbedrijf.  

Vochtschade in huis? Dan wil je direct geholpen worden. Vochtschade kan zich namelijk uitbreiden naar grotere oppervlakten en op termijn zal dit gaat schimmelen. Dat wil je niet! Zorg er daarom voor dat je tijdig bij een loodgieter of lekdetectiebedrijf langsgaat om de oorsprong van de lekkage te achterhalen. Is alles opgelost? Dat zorgen we bij Soekie Onderhoudsbedrijf voor vakkundig waterschade herstel in huis. Binnenkort weer genieten van een frisse omgeving? Neem vrijblijvend contact met ons op.  

Wil je meer weten over onze mogelijkheden en werkzaamheden? Soekie Onderhoudsbedrijf geeft vrijblijvend advies, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren. Goede communicatie en de hoogst mogelijke kwaliteit staan bij ons op 1. Neem contact met ons op en ontdek waar we je mee kunnen helpen.  

Jaar ervaring

Onderhoud verricht

Schilderwerk afgeleverd

Kwaliteit op de eerste plek

Waarom Soekie?

Onze erkende schilders gaan graag voor je aan de slag. Terwijl het buiten regent en stormt, gaan we binnen voor je aan de slag. We komen bij je langs om alle wensen te bespreken. Juist in de winterperiode, terwijl je veel binnen bent, heb je alle tijd om na te denken over een nieuwe invulling voor je interieur. Wij helpen je daar graag bij. Samen zetten we alle wensen op papier, zodat je straks van een frisse en persoonlijk vormgegeven omgeving kunt genieten.  

Vakwerk in elk detail. Bij Soekie Onderhoudsbedrijf streven we naar de hoogste kwaliteit en persoonlijke communicatie, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.  

Gespecialiseerd voor iedere schilder klus

Bij de onderhoud van een woning denken we aan ieder detail, ook wanneer je daar zelf nog niet naar had gekeken.

Voordelen van Soekie Onderhoudsbedrijf

Vrijblijvend kennismaken, uitgebreide inspectie, hoogste kwaliteitsnormen, duidelijke afspraken en persoonlijke communicatie.

We komen op bezoek

Bij Soekie Onderhoudsbedrijf ontvang je altijd vrijblijvend een offerte. Voor ons is geen klus te gek, en kwaliteit staat bij ons altijd op 1.

Over ons

Toegewijd aan kwaliteit sinds 2012

Soekie Onderhoudsbedrijf is er voor kleine, doch gewenste klussen, maar ook voor grote renovaties of verbouwingen. Zo kunnen we je ook helpen bij Latex spuiten, houtrot reparaties, sauswerken, vliesbehangen en het herstellen van waterschade. En zoals altijd ontvang je van ons een vrijblijvende offerte, waar we natuurlijk alles op vermelden. Alles rondom en binnenshuis is bij ons in goede handen. Ontdek meer over onze diensten.